/\ kas tas neoficialias žinias pakuždėjo?  

Būtent kreivasienis,kaip tu sakai, ir buvo ledkalnis.. Taip kad...

ko čia užsipuolei, negalima nuomonės paturėt? man nepanaši, tau panaši...nu ir valio
 ko čia užsipuolei, negalima nuomonės paturėt? man nepanaši, tau panaši...nu ir valio 

ir šeip manau formos pakeitimui daug įtakos turėjo visuomenės kritika "tabletei". nes pats Miliūnas ne kartą sakė, kad ovalo forma pati funkcionaliausia su geriausia akustika ir t.t. o ledkalnio kampuotumas - atseit nasąmonė. Dėl tų dvykilikos štukų - man rods matysim mes 15tks. kaip savo ausis...
 ir šeip manau formos pakeitimui daug įtakos turėjo visuomenės kritika "tabletei". nes pats Miliūnas ne kartą sakė, kad ovalo forma pati funkcionaliausia su geriausia akustika ir t.t. o ledkalnio kampuotumas - atseit nasąmonė. Dėl tų dvykilikos štukų - man rods matysim mes 15tks. kaip savo ausis...

žmonės, gi istorijos nesuklastosit.
 žmonės, gi istorijos nesuklastosit.

Juk garsiai Vilnius kalba, jog Europos čempionato finalui užtektų ir Siemenso. Kaimiečio kompleksai čia netinka, žinok
 Juk garsiai Vilnius kalba, jog Europos čempionato finalui užtektų ir Siemenso. Kaimiečio kompleksai čia netinka, žinok Mąstyt reik į priekį..
  Mąstyt reik į priekį..

Comment